Dia Delmar Construct
 

Dia Delmar - Scurt Istoric

 

SC DIA DELMAR CONSTRUCT SRL  a fost infiintata in anul 2012, fiind societate cu capital 100% privat, romanesc, activand pe piata constructiilor  prin oferirea de solutii in domeniul acoperisurilor, atat pentru sectorul industrial, cat si cel rezidential.

De la infiintare si pana in prezent, societatea a avut o ascensiune continua atat ca notorietate pe piata de profil cat si din punct de vedere al realizarilor si numarului de salariati.

Incepand din a doua parte a anului 2013 societatea, datorita contractelor avantajoase incheiate, a inceput sa se extinda cu vanzarea produselor si catre revanzatori, punand astfel bazele activitatii de distributie de accesorii pentru acoperisuri si drenaj.

 
Contactati-ne acum!
6692

De ce sa ne alegeti pe noi?

Folosim materie prima din otelarii din vestul Europei(Thiessen Krupp Germania, Arcellor mittal Germania, Arcellor Mittal Polonia, Marcegaglia Italia, Arcellor mittal Belgia)
Pentru lucrarile din zonele acoperite, asiguram gratuit:
• masurarea acoperisului
• consultanta in alegerea culorilor, profilului, finisajului
• calculatia si oferta personalizata
• transportul materialelor la destinatie
La cerere, nu obligatoriu (nu conditionam oferirea garantiei la produse de efectuarea montajului cu echipele noastre), putem asigura montajul acoperisului.

DIA DELMAR CONSTRUCTION - SOLUTII COMPLETE DE ACOPERIS DIN TABLA TIP TIGLA

Despre noi

Firma noastra este specializata in montaj si dimensionarea acoperisurilor, cu o bogata experienta in domeniul constructiilor si un vast portofoliu de clienti.

Tigla metalica este caracterizata prin greutatea mica, 5kg/mp2, durabilitate crescuta in timp – cu o durata de viata de pana la 50 ani, costuri de montaj si intretinere mici, dispune de o gama variata de culori in comparatie cu alte sisteme de acoperisuri (ceramica, beton, etc.), acesti factori fac din tigla metalica comercializata de DIA DELMAR CONSTRUCT SRL o solutie fiabila si ieftina fata de alte sisteme de acoperisuri.

Sisteme folosite

Sistemele de invelitori executate de DIA DELMAR CONSTRUCT SRL sunt renumite pentru rezistenta lor in timp, durabilitatea in fata intemperiilor si costurile totale foarte mici ale executiilor.

Sistemele de invelitori pentru locuinte rezidentiale, spatii industriale, blocuri de locuinte, sunt formate din tabla tiglata, accesorii precum coame, laterale, sort de jgheab, dolii, parazapezi; suruburi autoforante cu saiba de cauciuc, ferestre de mansarda, folii anti-condens, bureti profilati etansare, sisteme pluviale de scurgere, structuri lemn acoperis.

 
Ani de experienta8
Lucrari finalizate2000
Membri in echipa Diadelmar25
Centre de distributie2
Vizualizati proiectele noastreGalerie Foto